Z okresní soutěže v PS v Čelákovicích jsme si odvezli 2 místo!

V sobotu 25.května se naše družstvo žen složeno z dorostenek a jejich vedoucích zúčastnilo okresní soutěže v PS

Hned po příjezdu jsme vyložili věci a šli jsme na prezenci. Po té následovaly tréninky na první disciplínu, což byla disciplína 100m s překážkami. Předvedli jsme výkony dostačující na 2. místo a následovaly štafety 4×100m. Štafeta se běžela jen jedna ale i přesto výkon našich žen stačil na 1. místo s časem 75,33. Po štafetách jsme měli chvíli pauzu a když jsme se najedli šli jsme připravit věci na požární útoky. První útok nebyl nejlepší, spadl koš, ale to naše ženy nerozhodí, ty pokračují dál v sérii skvělých výkonů a z druhého pokusu nakonec bylo 3. místo na požárním útoku. Tímto se potvrdilo naše celkové pořadí a nakonec nám tato disciplína napomohla k celkovému 2. místu.

Naši dorostenci Ondra a Žolík posílili i ostatní družstva mužů – Ondra s Tehovcem skončil na 1. místě, Žolík reprezentující družstvo Úval pomohl k získání 2. místa. Naše vedoucí Deni a Markét také běžely v jediném smíšeném družstvu – tím byl výběr ‘zkušenějších’ dospělých z okrsku č. 3 – Modleticko. Hasiči si prostě pomáhají!

Po vyhlášení jsme vytáhli stany a přesunuli jsme se do blízkého relax beach klubu, kde jsme oslavili naše výkony a šli jsme spát. V neděli nás totiž čekalo okresní kolo dorostu. O tom si přečtete více v následujícím článku:

Po vyhlášení jsme vytáhli stany a přesunuli jsme se do blízkého Relax beach klubu, kde jsme oslavili naše výkony a šli jsme spát. V neděli nás totiž čekalo okresní kolo dorostu. O tom, jak jsme dopadli, se dočtete více v následujícím článku.

Autor:

SDÍLEJTE NAŠE ČLÁNKY